• banner-01
  • banner-02
  • banner-03
  • Phytosanitatry-certificate-available

    Phytosanitatry-sertifikat-kasedhiya

  • Advanced-modern-nursery

    Majeng-modern-nursery

  • Guarantee-of-quality

    Jaminan kualitas

  • Thousands-of-succulent-varieties

    Ewu-saka-succulent-varietas

  • Professional-breeding-equipment

    Profesional-breeding-peralatan

  • background-02-1920x740
  • company img-2

Kabeh Sampeyan PerluPakar kebon

Min Hui (Fujian) Horticultural Co., Ltd. didegaké ing Maret 2012 kanthi modal kadhaptar 20 yuta yuan.Dumunung ing Taman Industri Kuitou, kabupaten pingnan, Kutha Ningde, Provinsi Fujian, kanthi luwih saka 160 karyawan;Perusahaan iki nduweni 10.000 meter persegi basis riset lan pangembangan bibit kultur jaringan modern, lan 200 hektar griya ijo pertanian modern lan basis tanduran;Iku perusahaan tetanèn kembang anyar modern pisanan ing China melu kultur jaringan fleshy, tanduran bibit kultur jaringan lan dodolan.

Waca liyane