Babagan awake dhewe

Min Hui (Fujian) Horticultural Co., Ltd.iki diadegaké ing Maret 2012 karo ibukutha kadhaptar saka 20 yuta yuan.

Dumunung ing Taman Industri Kuitou, kabupaten pingnan, Kutha Ningde, Provinsi Fujian, kanthi luwih saka 160 karyawan;Perusahaan iki nduweni 10.000 meter persegi basis riset lan pangembangan bibit kultur jaringan modern, lan 200 hektar griya ijo pertanian modern lan basis tanduran;Iku perusahaan tetanèn kembang anyar modern pisanan ing China melu kultur jaringan fleshy, tanduran bibit kultur jaringan lan dodolan.

Perusahaan iki utamané melu ing kultur jaringan lan tanduran dodolan succulents lan kembang varieties, tunas ijo, tanduran pot cilik, woh-wohan lan sayuran.Ing wektu sing padha, iki melu dodolan lemah tanduran kembang, pupuk kembang, peralatan kebon pot kembang lan peralatan.Produksi taunan tunas 12-15 yuta, lan jumlah dodolan taunan luwih saka 35 yuta yuan.

company img
company img-2

Min Hui (Fujian) Horticultural Co., Ltd. minangka perusahaan terkemuka ing kutha Ningde, perusahaan teknologi tinggi nasional lan perusahaan teknologi tinggi provinsi;Produk kita diekspor menyang kabeh ndonya, lan kita mung perusahaan ing Fujian wétan kanthi kualifikasi produksi, dodolan lan ekspor bibit tanduran.Wiwit entuk lisensi impor lan ekspor ing taun 2018, kita wis sukses ngekspor menyang luwih saka 13 negara kalebu Amerika Serikat, Australia, Jepang lan Korea Selatan.

Saiki, perusahaan duwe platform dodolan toko online kayata Tmall, JD.COM, Taobao, platform WeChat micro-store, platform APP succulent lan Alibaba, lan wis nandhatangani perjanjian kerjasama jangka panjang karo luwih saka 100 pelanggan kalebu omah kaca eceran gedhe lan griya ijo nyawang ing saindenging negara, karo pelanggan ing saindenging jagad.

Proyek utama perusahaan

Riset lan pangembangan lan produksi bibit kultur jaringan.

Ing saiki, perusahaan wis 12 inti R&D technical personel backbone, kalebu 8 karo gelar College utawa ndhuwur.Ing babagan teknologi, perusahaan wis nglumpukake teknologi kaya kayata breeding lan budidaya succulents lan kembang, lan duwe dhasar teknis sing padhet.

Kajaba iku, perusahaan nduweni dhasar sing apik kanggo kerjasama teknis lan ijol-ijolan ing omah lan ing luar negeri, lan wis nggawe hubungan kerjasama produksi, sinau lan riset jangka panjang lan stabil karo Fujian Agriculture and Forestry University, Fujian Academy of Agricultural Sciences lan Fujian Normal University. , etc., lan mbangun basis latihan kanggo mahasiswa.

company img-3

Unit riset ilmiah iki nyedhiyakake dhukungan teknis sing kuat kanggo perusahaan kasebut.Saiki, bisa nyedhiyakake luwih saka 400 jinis tunas kembang kanggo pasar, ing antarane luwih saka 300 jinis varietas langka sing dikembangake lan diprodhuksi, nyadari daya regane kira-kira 70% saka tunas ing pasar.

company img-4

Penjualan e-commerce.

Saiki, griya ijo pertanian modern kanthi 2.700 meter persegi e-commerce lan pusat panyimpenan transit logistik kembang, 1.300 meter persegi tampilan produk lan pusat penjualan lan luwih saka 20.000 meter persegi wis rampung lan digunakake.

Perusahaan kasebut wis nyiyapake departemen dodolan jaringan lan offline, lan duwe platform dodolan toko online kayata Tmall, JD.COM, Taobao, platform WeChat micro-store, platform APP succulent lan Alibaba.Produk kasebut didol kanthi apik ing saindenging negara, lan uga diekspor menyang Eropa, Amerika, Australia, Jepang lan Korea Selatan.

Tanduran kooperatif ing griya ijo.

Kanthi cara kerja sama “Perusahaan+Petani+Internet” lan liwat “Penyediaan Bibit+Dukungan Teknis+Pembelan Balik E-commerce”, perusahaan njurung para petani ngembangake nandur kembang lan miwiti usaha, lan terus-terusan nambah penghasilan para petani.Liwat riset tanduran eksperimen ing rong pangkalan tanam ing Pingnan, perusahaan duwe set mode manajemen penanaman sing relatif sampurna, sing ngluwihi succulents nganti pitung pangkalan pengentasan kemiskinan ing saben kutha Pingnan, lan ngetrapake mode kerjasama "internet plus Perusahaan+Petani" , sing kasil nyurung penghasilan para petani, nggawa cara anyar kanggo ngentasake kemiskinan sing tepat, lan nyadari "menang-menang" antarane perusahaan lan petani.Tanduran taunan proyek iki 2 yuta tanduran, lan dodolan taunan tunas rampung luwih saka 8 yuta yuan, kanthi mesthekake yen penghasilan taunan saben kluwarga miskin yaiku 40,000-60,000 yuan.