Aeonium

  • Aeonium Plant “Goddess luo mage”

    Tanduran Aeonium "Dewi luo mage"

    17cm Pot Aeonium Plant "Dewi luo mage"

    Iku jenis medium gedhe, properti jenis khusus, dormancy bisa mundur brokat, tuwuh rapat dawa kanggo munggah brokat maneh.Amarga karakteristik iki, daya adaptasi sing kuwat, cocok kanggo akeh wilayah wutah.

  • Succulent Plant Greenovia “Princess Laura”

    Tanduran Succulent Greenovia "Putri Laura"

    Jinis Tetuwuhan : Tetuwuhan Alami
    Macem-macem: Greenovia
    Atribut: Kanthi kelopak sing kandel
    Fitur: tahan garing
    Umur: Gampang dikembangake

  • Aeonium ‘Mardi Gras

    Aeonium 'Mardi Gras

    Aeonium 'Mardi Gras' minangka kultivar sing apik banget saka Amerika.Nduwe sawetara warna lan tandha sing luar biasa sing katon apik tenan ing saindhenging taun.

    Minangka mundak akeh iku offsets prodhuksi shrub cilik ayu, Absolute kudu kanggo koleksi sembarang.

  • Aeonium Medusa

    Aeonium Medusa

    Aeonium 'Medusa' minangka salah sawijining Aeonium variegated sing paling apik sing wis ana.Dipercaya minangka wangun variegated Aeonium 'Velour'.Kanthi gosip babagan olahraga saka Aeonium 'Velour' sing asale saka Holland.

    Aeonium 'Medusa' wis dadi salah sawijining varietas sing paling akeh diomongake lan digoleki ing planet iki.

    Variegasi tetep kuwat banget ing tanduran lan nduweni wujud sing apik nalika tuwuh.Ing mangsa panas, variegasi kasebut dadi werna abang panas, lan nalika mangsa cedhak, pinggir godhong njaba dadi putih krim.Iku mung kombinasi ayu lan nggumunke, utamané nalika Aeonim iki tekan ukuran diwasa.

    Aeonium 'Medusa' tuwuh banget Kaya Aeonium 'Velour' lan bakal mbentuk lapisan cabang ing ngisor rosette tengah.Kanggo kawruh kita, iku ora tuwuh minangka gedhe minangka iki mbokmenawa amarga tanduran sing variegation.Bisa tuwuh nganti 45cm ing dhuwur, lan 40cm nyebar kanthi pirang-pirang lapisan offset.

    Sampeyan bisa ndeleng variegasi sing luwih peteng kaya kunci saka makhluk mitos Yunani Medusa, sing rambute diuripake ula minangka paukuman dening para dewa.

  • Aeonium Plants Aeonium LilyPad

    Tanduran Aeonium Aeonium LilyPad

    Aeonium LilyPad gampang tuwuh tunas sisih, godhong ngisor gampang layu lan mbentuk tumpukan lawas akeh, godhonge kandel lan bentuke sendok, pucuk godhong ora ketok, lan bentuk teratai disusun rapet.Kanthi lingkungan konservasi padha, godhong sing ijo kanggo Jambon ijo oranye, lan lily lily ing negara ayu banget, nanging lily ijo lily pasuryan sethitik werna sayur-sayuran.Lily lily liyane padhang titik ambu ketok, cilik. tumpukan lawas ayu banget.

     

    Lempitan sunting bagean iki saka Techniques budidoyo

    Aeonium LilyPad gampang kanggo njaga, gampang kanggo tuwuh saka ngisor pucuk lateral kanggo mbentuk tumpukan lawas dawa, amarga iku genus saka lontar lotus, supaya dormancy panas luwih ketok, panas kudu mbayar manungsa waé kanggo iyub-iyub, jumlah cilik. saka cahya langsung, kanggo mesthekake yen tanduran ora kosong, nyebar jajan bisa; Kudu ngontrol banyu, basin lemah garing, bebarengan basin bebarengan jumlah cilik banyu bisa; Ventilasi kudu dikuwati; Summer supaya udan, sirah mbanyoni, long-term lembab basin lemah.Musim semi lan Autumn wutah mangsa, nyoba kanggo menehi cukup cahya, cukup cahya, lily godhong lily bakal luwih kebungkus, luwih kompak lan kandel, werna presents nengsemake oranye Jambon ijo, cahya ora cukup, godhong bakal dadi luwih nyebar metu, godhong dadi ijo, werna sayur-sayuran.Musim semi lan Autumn tuwuh mangsa bisa watered cekap, basin lemah garing 70 utawa 80 bisa pour sak tenane, supaya garing kanggo dangu, mangsa udan kudu long-term. udan drench, nyegah seeper rotting rwaning.Kanggo lnandur lili ily, medium longgar lan breathable bisa dipilih, kayata gambut / bran klapa, lan proporsi lemah granular setengah lan setengah.Proporsi lemah bisa dikonfigurasi kanthi proporsi sing beda-beda miturut lingkungan lokal lan kabiasaan pangopènan.