Araceae

  • Araceae Alocasia Odora OKinawa Silver

    Araceae Alocasia Odora OKinawa Perak

    Panyebaran Araceae: mbayar manungsa waé kanggo nambah moderat ing wangun godhong nalika njaga nyemprotake banyu murni, supaya godhong luwih resik lan rapi, kajaba ing njaba ruangan.

    Sabanjure suhu dhuwur lan asor dhuwur, mangsa garing kanggo garing sak tenane mbanyoni, bisa disemprotake watara, nyuda garing, ora ing banyu cekungan, periode suhu kurang kanggo ngurangi jumlah mbanyoni, njaga stabilitas sistem ROOT lan dormancy. ora nguber wutah kakehan, supaya suhu kurang lan asor dhuwur, ROOT tanduran ala lan mati.

  • Succulent plant Monstera var. borsigiana White Variegata

    Tanduran sukulen Monstera var.Borsigiana Putih Variegata

    Suhu sing cocog kanggo tuwuhing pring yaiku antara 18-28 ℃.Nalika nandur, kita kudu menehi perhatian marang owah-owahan suhu lingkungan.Ing mangsa suhu dhuwur ing mangsa panas, kita kudu njupuk langkah cooling, kayata mindhah menyang kamar kelangan, utawa nyemprotake banyu ing tanduran kanggo kelangan. lan njaga suhu njero ruangan ing ndhuwur 15 derajat Celsius, kanggo nyukupi kabutuhan musim dingin.

  • Succulent plant Philodendron Pink Princess

    Tanduran succulent Philodendron Pink Princess

    Philodendron pink Princess minangka variasi alami saka macem-macem.putri pink philodendron minangka variasi saka macem-macem.

    Godhong sing mentas thukul coklat-abang, variasi saka macem-macem godhong bakal katon sawetara jambon, putih pink patch.Lan bakal ana sawetara bintik jambon putih utawa pucet ing godhong.

  • Succulent plant Philodendron Var

    Tanduran succulent Philodendron Var

    Manajemen Kelembapan: kaya lingkungan garing, mbanyoni sing cocog bisa. Kanggo njaga kelembapan lemah, nyemprotake tanduran nganggo banyu lan adhem nalika suhu dhuwur, njaga kelembapan udhara 60 nganti 70 persen.

  • Succulent plant Syngonium Podophyllum

    Tanaman sukulen Syngonium Podophyllum

    Iki minangka tanduran sing nonton godhong.Iki minangka wit anggur perennial kanthi tendril sing kuwat, lan tanduran diwasa nduweni kemampuan kanggo menek.Gampang tuwuh oyod hawa ing simpul batang, saengga bisa menek.Rong ciri khas liyane yaiku dawa petiole lan wangun godhong kaya sikil bebek.

     

    Lumahing godhong biasane putih, krim, perak, jambon lan ungu, lan liya-liyane, lan kemampuan kanggo nyuda karbon dioksida apik banget.Kemampuan kanggo ngresiki polutan organik sing molah malih moderat, utamane kanggo mbusak formaldehida;Blade bledug penylametan (bledug mbusak) kemampuan saka rata-rata.