Kaktus

  • Aloe marlothii A.Berger

    Aloe marlothii A.Berger

    Lingkungan tuwuh

    1, kaya cahya, tahan kahanan garing lan kurang banyu, tahan iyub-iyub, nyegah banyu. Dig metu tanduran lan sijine ing srengenge kanggo 1-2 sasi, iku isih ora bakal mati, nanging dawa banget banyu bakal mimpin kanggo rotten werna lan rotten godhong, banget akeh cahya srengenge bakal mandheg tuwuh.

    2, kaya ngeculke fertile, well-lemes, sugih ing wedhi Organic, supaya heavy cohesive soil.Normal wutah ing garing, lemah miskin, nanging lancip kuning utawa werna abu-abu godhong.

  • Cactus Plant Purple Peony

    Tanaman Kaktus Purple Peony

    Metode breeding:

    kaya lemah fertile lan lembab, wedi kahanan garing lan kurang banyu, kudu milih lemah ngeculke, sugih ing bahan organik, got apik, kinerja aeration, lan penylametan banyu, kesuburan penylametan Sandy loam.Kisaran pH saka 5,6 - 7,2 bisa nandur, nanging 6,8 kanggo 7,2 rada asam kanggo rada alkalin lemah luwih apik.

  • Cactus Plant Epithelantha Micromeris

    Tanaman Kaktus Epithelantha Micromeris

    Epithelantha Micromeris iku globose cilik utawa terete, proses verrucous iku susunan spiral cilik.Prickles ing sekitar titik tuwuh luwih padhet lan putih, lan tanduran kasebut meh ditutupi karo prickles alus putih.Prickles anyar ing ndhuwur bal ing donya rembulan lawas bakal dadi dawa lan tumoto.

  • Cactus Plant Astrophytum asterias

    Tanduran Kaktus Astrophytum asterias

    Karakteristik morfologis

    Tanduran iki oblate bunder lan bundher, 5 ~ 8cm ing diameteripun, bal dipérang dadi 6 ~ 10 sudhut bunder warata dening 6 ~ 10 furrows cethek.

    Ora ana prickles, prickles karo wulu wulu stellate putih. Kembang sing ana ing ndhuwur bohlam, wangun corong, kuning, kembang tengah abang, diameteripun 3 ~ 4cm.[2]

    Kebiasaan ekologis

    Kaya lingkungan garing, toleransi kahanan garing lan kurang banyu, kaya prabédan suhu Sunshine lengkap, got apik sugih ing lemah Sandy calcareous.

    Wilayah distribusi

    Asal saka Amerika Serikat kidul, Meksiko lor, wilayah lor lan tengah.

    Mode panyebaran

    Sowing lan grafting biasane digunakake kanggo panyebaran.

    Sowing:asring digunakake ing spring pot pot sowing, sowing 3 ~ 5 dina sawise germination, tunas bisa Bloom 3 ~ 4 taun mengko.

    Cangkok:ing Mei ~ Juni, umume digunakake kembang menyang werni utawa ukuran dina minangka rootstock, scion karo seeding tunas, sawise taun kapindho bisa blossom.[1]

    Teknik budidaya

    Lintang kaya banyu, longkangan materi tanduran murni amba banget, gandum gedhe garing cepet banget, ROOT kapiler ora bisa nempel, kena pengaruh panyerepan banyu saka gizi, nyebabake ROOT kapiler mbaleni ROOT rambute, mati, werna lan kahanan banyu kanggo nambah. sawetara partikel cilik ditempelake materi lan peat bisa nemen nambah wutah saka lingkungan panyerepan ROOT kapiler, supaya minangka kanggo mundhakaken ROOT gembur ~

    Sanajan kanthong lintang seneng banyu, ora ateges banyu bisa dikumpulake.Nalika kanthong lintang maintained ing mangsa panas, nalika cahya kuwat, iku kudu mlaku shaded, digunakake iku gampang kanggo njaluk sunburned, lan iku perlu kanggo supaya splashing lemah nalika mbanyoni.

    Kanthong lintang kudu disiram kanthi asring nalika musim tuwuh.Tanduran diwasa bisa diganti saben 5 nganti 6 taun.

  • Cactus Astrophytum myriostigma

    Kaktus Astrophytum myriostigma

    Dheweke seneng lingkungan sing anget, garing lan srengenge.

    Lemah punika keropos, breathable lan uga lemes lan calcareous wedhi lemah paling apik. Suhu wutah paling apik yaiku 18-25 ℃, luwih adhem, nanging suhu mangsa ora bisa kurang saka 5 ℃, yen kulit bakal kerut, ngasilake chloasma. , abot bakal beku nganti mati;

    Iku uga luwih tahan kanggo setengah iyub-iyub lan kahanan garing lan kurang banyu, wedi banyu udan supaya nyoba kanggo ngontrol mbanyoni, ning garing ora udan, uga luwih tahan kanggo cahya kuwat, nanging panas perlu iyub-iyub tepat.

    Iku akeh mangsa (spring lan panas) bisa watered saben rong minggu (kanggo mbayar manungsa waé kanggo kahanan nyata kanggo ngadili, elinga ning garing ora udan, bener bisa njaga pot lemah udan), Autumn lan mangsa mangsa perlu kanggo njaga pot lemah garing.

    Utamane kanggo nyebar, bisa dipilih ing awal musim semi sowing, suhu germination paling apik kira-kira 21 ℃, tingkat germination saka pentagon wong lan luan jade relatif dhuwur.

    Iku uga luwih tahan kanggo setengah iyub-iyub lan kahanan garing lan kurang banyu, wedi banyu udan supaya nyoba kanggo ngontrol mbanyoni, ning garing aja teles, ing pentagon wong lan luan jade uga luwih tahan kanggo cahya kuwat, nanging mangsa panas perlu teduh sing tepat.

    Iku akeh mangsa (spring lan panas) bisa watered saben rong minggu (kanggo mbayar manungsa waé kanggo kahanan nyata kanggo ngadili, elinga ning garing ora udan, bener bisa njaga pot lemah udan), Autumn lan mangsa mangsa perlu kanggo njaga pot lemah garing.

    Reproduksi Astrophytum myriostigma utamane kanggo nyebar, bisa dipilih ing awal musim semi sowing, suhu germination paling apik kira-kira 21 ℃, tingkat germination saka pentagon wong lan luan jade relatif dhuwur.

  • Cactus Plant “Small Monkey Tail”

    Tanduran Kaktus "Ekor Monyet Cilik"

    Buntut kethek, kaktus, minangka tanduran succulent gantung kolom dawa sing dawa, amarga penampilane meh padha karo buntut rubah, uga dikenal minangka "rubah buntut sangang" utawa "demon rubah millennium".

    Wangun kembang saka pilar buntut kethek padha karo sing ora bisa mati, lan kembang kasebut bakal tansah mekar lan ora bakal nutup ing wayah wengi. rambut sing angel dipercaya iku tanduran.Kembange padha abang sarwa.Wulu saka kolom buntut kethek putih, dawa lan alus, lan ora bakal tusuk tangan.

    Kolom buntut kethek macem-macem iki ora tahan banget kanggo cahya srengenge, tuwuh banyu garing, sethithik sabisa.Biasane lemah garing banget, mung banyu, dhasar diwutahake.Tuwuhan banyu biasane garing banjur pasokan banyu, sirah dhasar drenching, ventilasi ora apik lan gampang kanggo rot.

  • Cactus Plant Variegated “Aquaman”

    Tanduran Kaktus Variegated "Aquaman"

    Pangopènan:

    kudu njaga cahya sing cukup, ora perlu iyub-iyub.

    Mbanyoni, kudu garing lan udan sulih mbanyoni, lan ora banyu saka ndhuwur sirah, kayata bledug, bisa sakabeheng lan ventilated garing.

    Penting kanggo njaga sawetara ventilasi.

    Fertilization kanggo nomer cilik kaping, bisa dilute jumlah cilik saka pupuk sawise mbanyoni lemah cekungan.

    Ora tahan kadhemen lan kudu disimpen ing ndhuwur 10 ℃.

  • Variegated “Lustre”

    Varietas "Lustre"

    Tanduran kaktus saka genus wuda calyx werni, iku salah siji saka werni maya abang varian peony, grafting, spesies variegated werni maya abang saka Paraguay, Fei bal peony tetanduran minangka abang, oranye, Jambon utawa werna ungu, gampang kanggo jenis werni wiji. , kanthi wolung pojok, pucuk transversal sing misuwur, luwih cilik, ora ana ing utomo, spines cendhak sing radiating gampang tiba, mekar ing musim semi lan musim panas, Kembang jambon sing bentuke corong, lair ing pucuk eri, kembang terus mbukak. ing wektu sing padha.

  • Cactus Plant Notocactus Scopa

    Tanduran Kaktus Notocactus Scopa

    Awal bundher alon-alon tuwuh silinder, diameteripun bal 6-10 cm, dhuwur 10-25 cm, werna awak ijo peteng. Kanthi 30-35 iga cethek, iga duwe protrusions verrucous cilik, spines jarak 5 ~ 8mm. Radiate babagan 40 perispines, eri putih tipis lan cendhak.Medium spines 3 ~ 4, karo siji utawa luwih medium spines reddish brown.White kembang kutha cilik ing spring lan panas, ndhuwur kembang kuning, diameteripun kembang saka bab 4 cm, salib-pollinated, tabung iku coklat alus. rambute lan setae peteng.

    Iki macem-macem ora banget tahan kanggo cahya kanggo srengenge, sumber banyu garing sak periode wutah, minangka sethitik sabisa, utawa iku gampang kanggo tuwuh, ora cukup cahya gampang kanggo tuwuh dhuwur.Reproduksi utamané sowing, luwih grafting ing pasar, nanging wutah saka sowing alon, kanggo sabar.Spring, panas, Autumn mangsa kanggo banyu asura succulents anggere tindakake garing sak tenane mbanyoni bisa.Nanging mbanyoni ing mangsa kudu uga kontrol, Nyegah lan kontrol frostbite mangsa. .

  • Cactus Plant Huernia pillansii

    Tanduran Kaktus Huernia pillansii

    1. Syarat lingkungan

    Iku seneng lingkungan anget, garing lan panas, asura succulent bisa tahan kahanan garing lan kurang banyu, supaya Kelembapan, ora kadhemen, ora wektu dormant ketok.

    2, syarat lemah

    Sampeyan mbutuhake lemah breathable, supaya lemah gambut dicampur cinder bisa, ing Kajaba iku, dianjurake kanggo lay watu cilik utawa watu pumice ing lumahing lemah, loro kanggo mesthekake breathable lan ayu.

    3. syarat cahya

    Bisa kena sinar srengenge ing kabeh musim kajaba musim panas.Yen ditanam ing lingkungan sing cerah, tanduran asura bakal katon abang wungu.Nalika srengenge ora sumunar, tanduran asura bakal katon ijo lan gampang thukul.

    4, syarat mbanyoni

    Spring, panas, Autumn mangsa kanggo banyu asura succulents anggere tindakake garing sak tenane mbanyoni bisa.Nanging mbanyoni ing mangsa kudu uga kontrol, Nyegah lan kontrol saka frostbite mangsa.v

  • Cactus Plant Astrophytum myriostigma

    Tanaman Kaktus Astrophytum myriostigma

    Astrophytum myriostigma seneng lingkungan sing anget, garing lan cerah.

    Lemah punika keropos, breathable lan uga lemes lan calcareous wedhi lemah paling apik. Suhu wutah paling apik yaiku 18-25 ℃, luwih adhem, nanging suhu mangsa ora bisa kurang saka 5 ℃, yen kulit bakal kerut, ngasilake chloasma. , abot bakal mati beku;Astrophytum myriostigma uga luwih tahan kanggo setengah teduh lan kahanan garing lan kurang banyu, wedi banyu udan supaya nyoba kanggo kontrol mbanyoni, ning garing aja teles, pentagon wong lan luan jade uga luwih tahan kanggo cahya kuwat, nanging mangsa panas perlu iyub-iyub tepat.Astrophytum myriostigmag akeh mangsa (spring lan panas) bisa watered saben rong minggu (kanggo mbayar manungsa waé kanggo kahanan nyata kanggo ngadili, elinga ning garing ora udan, mlaku bisa tetep pot lemah udan), Autumn lan mangsa mangsa perlu kanggo njaga pot lemah garing.

    Reproduksi Astrophytum myriostigma utamane kanggo nyebar, bisa dipilih ing awal musim semi sowing, suhu germination paling apik kira-kira 21 ℃, tingkat germination saka pentagon wong lan luan jade relatif dhuwur.