Kotiledon

  • Succulent Plant HederaL.

    Tanduran Sukulen HederaL.

    Batang alus kanthi akeh oyod epifit sing bisa diserap menyang obyek utawa tetanduran liya, godhong sulih kanthi petioles sing dawa, kabeh utawa 3-12 lobed. Corymbose, kembang cilik, biseksual, rada ijo, gaya gabung dadi kolom cendhak, berry kaya drupes.

  • Cotyledon Orbiculata Oblonga Variegata

    Cotyledon Orbiculata Oblonga Variegata

    Cotyledon Orbiculata Oblonga Variegata minangka tanduran succulent jinis shrub fleshy. Godhong sing kandel lan bunder diklumpukake, nggumunake naif, pinggir ndhuwur lading bakal dadi abang ing srengenge, permukaan lapisan bubuk putih, apik banget. Kaya sinar matahari sing cukup, lingkungan kelangan lan ventilated, kahanan garing lan kurang banyu resistance, panas bakal hibernate, kudu diselehake ing ventilasi lan iyub-iyub, ngurangi frekuensi mbanyoni, mbanyoni saben wektu ora kakehan, suhu lingkungan wutah mangsa ngirim ora kurang saka 5 ℃. , nyoba ora kanggo ndemek rwaning lan banyu ing rwaning, supaya dadi ora kanggo mengaruhi katon saka mundhut lapisan wêdakakêna.Mode propagasi utamané bud sisipan lan seeding, karo tingkat kaslametané dhuwur.