Crassula

  • 12cm Pot Crassula Fire Fox

    12cm Pot Crassula Fire Fox

    Fleshy, hibrida saka Kalanchoe thyrsifolia gardening, uga disebut drum Ye Tang segel, jinis tanduran luwih gedhe, lan cabang gampang, rada maneh wektu curing bakal nguripake menyang kondisi nyebar banteng, godhong relatif kandel, rwaning margin bali loncat karo muter awak, wangun rwaning silinder. utawa listric, ngarep obtuse, ora tip, kabèh tanduran nutupi Frost, Werna umum saka godhong ijo werna abu-abu, nanging ing lingkungan panas karo prabédan suhu gedhe, godhong bakal dadi abang murub, bebarengan karo wangun kaya kuping fox, mula jenenge rubah geni.

  • Echeveria Lenore Dean

    Echeveria Lenore Dekan

    Tetanduran kanggo perennial fleshy herbs utawa subshrubs, kanggo cilik lan medium-ukuran varieties.A stolon mundak akeh saka pangkal stolon.Rosettes cilik saka godhong tuwuh ing pucuk stolon.Mulane, brokat kupu-kupu giok sing ditandur nganti pirang-pirang taun asring bisa tuwuh dadi potongan, nanging brokat kupu-kupu giok tuwuh luwih alon tinimbang kupu-kupu giok. bentuke rada tegak, pucuke bunder lan cilik runcing, rada mlengkung mlebu, saengga kabeh tanduran rada corong, werna godhong ijo utawa biru-ijo ing tengah, putih kuning ing sisih loro, godhong rada tipis, godhong kanthi lapisan powdery utawa waxy tipis, ora wedi banyu.Jade kupu-kupu brokat cymes axillary, kembang kuwalik lonceng – shaped, ngarep – mburi 5 retak.Abang, kuning ing ndhuwur, ngembang saka Juni kanggo Agustus.

  • Crassula Tricolor Jade

    Crassula Tricolor Jade

    Carane nandur?

    1. Syarat lingkungan

    Dheweke luwih milih lingkungan sing anget, garing lan srengenge.Padha tahan kanggo kahanan garing lan kurang banyu lan mlarat, ora kanggo kadhemen, nanging kanggo banyu.

    2. Syarat lemah

    Lemah Crassula Tricolor Jade kudu keropos lan berventilasi, lan kudu duwe saluran banyu sing apik, saéngga lemah angsa srengenge bisa dicampur karo lemah jamur godhong utawa gambut 2 bagean, lemah kebon 1 bagean, lemah pasir utawa vermiculite, saliyane kanggo njamin gizi lemah, bisa ditambahake menyang jumlah cilik saka meal balung.

    3. Kathah cahya

    Crassula Tricolor Jade succulent sajrone musim tanam saka April nganti Nopember saben taun.Sajrone mangsa ngembang, kudu dijaga ing lingkungan kanthi cahya sing cukup.Yen srengenge ora cukup, iku gampang kanggo tuwuh, kang ndadekake tanduran longgar lan godhong ijo lan kuning.

    4. syarat mbanyoni

    Prinsip mbanyoni Crassula Tricolor Jade garing lan disiram kanthi sak tenane, saengga ing musim udan angsa banyu kudu cukup, nanging kudu nyingkiri banyu pot, yen Crassula Tricolor Jade gampang bosok.

  • Crassula Black lolita

    Crassula Black lolita

    Jinis Tetuwuhan : Tetuwuhan Alami
    Macem-macem: Crassula
    Fitur: tahan garing
    Umur: Gampang dikembangake

  • Crassula perforata ssp. kasugaensis variegata

    Crassula perforata ssp.kasugaensis variegata

    Suhu: 18-25 ℃ cocok, ora luwih murah tinimbang 5 ℃ ing mangsa; Fertilisasi: Sajrone wutah, paling apik kanggo aplikasi lapisan pupuk saben sepuluh dina, karo pupuk Cairan; Cahya: kudu diselehake ing a Panggonan rada astigmatic; Mbanyoni: rada diisi maneh, ora ponding; Ganti pot: Paling apik kanggo ngganti pot saben musim semi; Panyebaran: utamane kanthi potongan, uga ing musim semi.

  • Succulent Plant Crassula deltoidea

    Tanduran Succulent Crassula deltoidea

    Crassula deltoidea minangka tanduran saka genus Cynosaur ing kulawarga Crasaceae, disebarake kanthi alami ing Namibia. Tetanduran sing kurang, biasane ora luwih saka 10 cm, batang erect utawa miring, sok-sok ngepang; Godhong silih ganti, ovate, segitiga utawa romboid, daging, putih. katon, kasebar karo bintik-bintik cekung cilik, jambon kanthi cahya sing cukup; Cymes, urn cilik, putih susu, wangi, mekar ing wulan Agustus lan September saben taun. , lingkungan garing lan lemah wedhi karo got apik, tanduran luwih tahan kahanan garing lan kurang banyu, mbanyoni gedhe banget bakal rot ing ROOT.

  • Crassula ausensis ssp. ausensis

    Crassula ausensis ssp.ausensi

    Crassula Ausensis Ssp.titanopsis minangka tanduran kembang herbaceous perennial saka genus Cynosaur ing kulawarga Crasaceae, asli saka Namibia kidul.Dhuwur tanduran nganti 10 cm, gampang tuwuh; Godhong rosette, daging kandel, ovate, spatulate, bintik-bintik cembung cilik lan rambut cendhak putih. , godhong ijo, kasebar bintik abang utawa coklat abang lan patch sawise srengenge, kembang putih, corolla limang lobed, lobus ngarep evaginate, blooming ing mangsa panas lan Autumn; Bisa nggunakake seeding lan cabang sisih Bud propagasi, spring lan Autumn kanggo mangsa wutah, kaya cahya sing cukup.

  • Succulent Crassula oblique  Gollum

    Succulent Crassula oblique Gollum

    Lingkungan sing Crassula oblique Gollum seneng anget lan garing, sinar matahari cukup, tahan kanggo kahanan garing lan kurang banyu lan setengah iyub-iyub, ora hardy, supaya insolation suhu dhuwur, supaya carane Crassula oblique Gollume mundhakaken?Ing tani njero ruangan, kudu diselehake ing apik. cahya, saka wektu kanggo wektu kanggo pindhah metu ing srengenge, lan ing mangsa kanggo nindakake proyek apik saka anget ngukur.Minangka kanggo lemah budidoyo, iku paling apik kanggo milih ngeculke, breathable, got apik saka lemah asam cahya.