greenovia X Sorcerer

Katrangan singkat:

greenovia X Sorcerer,Anyar saka Maybelline: The Color World.Ukuran net dormancy kira-kira 6-8cm, paling sukses revolusioner produk anyar salib-wates salib-produk breeding banget saka mawar lan lotus palm, setengah greenovia lan setengah Sorcerer!


Detail Produk

Tag produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan