Haworthia

  • Haworthia Blue Mirror

    Pangilon Biru Haworthia

    Jinis Tetuwuhan : Tetuwuhan Alami
    Macem-macem: Haworthia
    Atribut: godhong atos godhong alus Godhong sclerophyte asring bintik putih, succulent
    utawa nodules menyang strips (belang); Godhong alus godhong succulent transparent
    Tipe Haworthia: cooperi var
    Wujud Tetuwuhan : Wujud watu
    Fitur: tahan garing
    Umur: Gampang dikembangake

  • Haworthia Plant truncata Purple

    Haworthia Plant truncata Ungu

    Jinis Tetuwuhan : Tetuwuhan Alami
    Macem-macem: Haworthia
    Atribut: godhong atos godhong alus Godhong sclerophyte asring bintik putih, succulent
    utawa nodules menyang strips (belang); Godhong alus godhong succulent transparent
    Jinis Haworthia : H.maughanii) cooperi var.
    Wujud Tetuwuhan : Wujud watu
    Fitur: tahan garing
    Umur: Gampang dikembangake

  • Haworthia cooperi var. leightonii

    Haworthia cooperi var.leightonii

    Jinis Tetuwuhan : Tetuwuhan Alami
    Macem-macem: Haworthia
    Atribut: godhong atos godhong alus Godhong sclerophyte asring bintik putih, succulent
    utawa nodules menyang strips (belang); Godhong alus godhong succulent transparent
    Wujud Tetuwuhan : Wujud watu
    Fitur: tahan garing
    Umur: Gampang dikembangake

  • Haworthia truncata SHINKIROU

    Haworthia truncata SHINKIROU

    Jinis Tetuwuhan : Tetuwuhan Alami
    Macem-macem: Haworthia
    Atribut: godhong atos godhong alus Godhong sclerophyte asring bintik putih, succulent
    utawa nodules menyang strips (belang); Godhong alus godhong succulent transparent
    Jinis Haworthia : H.maughanii
    Wujud Tetuwuhan : Wujud watu
    Fitur: tahan garing
    Umur: Gampang dikembangake

  • Haworthia Neon Light

    Lampu Neon Haworthia

    Jinis Tetuwuhan : Tetuwuhan Alami
    Macem-macem: Haworthia
    Atribut: godhong atos godhong alus Godhong sclerophyte asring bintik putih, succulent
    utawa nodules menyang strips (belang); Godhong alus godhong succulent transparent
    Wujud Tetuwuhan : Wujud watu
    Fitur: tahan garing
    Umur: Gampang dikembangake

  • Haworthia cooperivar. venusta Var

    Haworthia cooperivar.venusta Var

    Jinis Tetuwuhan : Tetuwuhan Alami
    Macem-macem: Haworthia
    Atribut: godhong atos godhong alus Godhong sclerophyte asring bintik putih, succulent
    utawa nodules menyang strips (belang); Godhong alus godhong succulent transparent
    Jenis Haworthia: cooperi var.
    Wujud Tetuwuhan : Wujud watu
    Fitur: tahan garing
    Umur: Gampang dikembangake

  • Variegated Haworthia cooperi var. truncata

    Variegated Haworthia cooperi var.truncata

    Jinis Tetuwuhan : Tetuwuhan Alami
    Macem-macem: Haworthia
    Atribut: godhong atos godhong alus Godhong sclerophyte asring bintik putih, succulent
    utawa nodules menyang strips (belang); Godhong alus godhong succulent transparent
    Jinis Haworthia : H.setata Variegated
    Wujud Tetuwuhan : Wujud watu
    Fitur: tahan garing
    Umur: Gampang dikembangake

  • Succulent Plant Haworthia Hongyan’

    Tanduran Succulent Haworthia Hongyan'

    Jinis Tetuwuhan : Tetuwuhan Alami
    Macem-macem: Haworthia
    Atribut: godhong atos godhong alus Godhong sclerophyte asring bintik putih, succulent
    utawa nodules menyang strips (belang); Godhong alus godhong succulent transparent
    Wujud Tetuwuhan : Wujud watu
    Fitur: tahan garing
    Umur: Gampang dikembangake

  • Haworthia truncata Okagami

    Haworthia truncata Okagami

    Jinis Tetuwuhan : Tetuwuhan Alami
    Macem-macem: Haworthia
    Atribut: godhong atos godhong alus Godhong sclerophyte asring bintik putih, succulent
    utawa nodules menyang strips (belang); Godhong alus godhong succulent transparent
    Jinis Haworthia : H.maughanii
    Wujud Tetuwuhan : Wujud watu
    Fitur: tahan garing
    Umur: Gampang dikembangake

  • Haworthia Pinpo’ Variegated

    Haworthia Pinpo' Variegated

    Jinis Tetuwuhan : Tetuwuhan Alami
    Macem-macem: Haworthia
    Atribut: godhong atos godhong alus Godhong sclerophyte asring bintik putih, succulent
    utawa nodules menyang strips (belang); Godhong alus godhong succulent transparent
    Jinis Haworthia : H.setata Variegated
    Wujud Tetuwuhan : Wujud watu
    Fitur: tahan garing
    Umur: Gampang dikembangake

  • Succulent Plant Haworthia Ice city

    Tanduran Succulent Haworthia Es kutha

    Jinis Tetuwuhan : Tetuwuhan Alami
    Macem-macem: Haworthia
    Atribut: godhong atos godhong alus Godhong sclerophyte asring bintik putih, succulent
    utawa nodules menyang strips (belang); Godhong alus godhong succulent transparent
    Wujud Tetuwuhan : Wujud watu
    Fitur: tahan garing
    Umur: Gampang dikembangake

  • Succulent Plant Haworthia Tian Shu

    Tanduran Succulent Haworthia Tian Shu

    Jinis Tetuwuhan : Tetuwuhan Alami
    Macem-macem: Haworthia
    Atribut: godhong atos godhong alus Godhong sclerophyte asring bintik putih, succulent
    utawa nodules menyang strips (belang); Godhong alus godhong succulent transparent
    Wujud Tetuwuhan : Wujud watu
    Fitur: tahan garing
    Umur: Gampang dikembangake

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2