Hoya

  • Succulent Plant Hoya lacunose SP

    Tanduran Succulent Hoya lacunose SP

    Climbing semi-shrubs, werna nesu ing simpul;Kabèhé tanduran iku glabrous kajaba lumahing njero corolla. Godhong ovate utawa ovate-lanceolate, dawane 3-4,5 cm lan ambane 1,5 cm, apikal acuminate, basa cuneate kanggo bunder, lacunar ing loro. lumahing nalika garing, pinggiran conspicuously recurved;Vena tengah munggah, vena lateral ora ketok;Petiole 5-10 mm dawa, apikal kelenjar tufted inconspicuous.Peduncle sawetara 1 cm luwih dawa saka godhong;Calyx lobus ovate, tumpul;Corolla ca.5 mm ing diameteripun, pilose lumahing njero; Aksesori corolla lobus ovate, sungu njero mbentuk ovate lan obtuse lobus, dumunung ing antera; serbuk sari subobovate massa, 0,5 mm dawa. Folikel lanceolate, 5-7 cm dawa, apeks acuminate; Wiji apikal. nganggo klambi wiji sutra putih

  • Succulent Plant Hoya imbricata

    Tanduran Succulent Hoya imbricata

    Umume lair ing tembok batang wit, kaya iklim anget, bisa tahan garing, setengah mendhung lingkungan cocok kanggo wutah, perlu kanggo mblokir cahya srengenge.Ing ngobati ngarep bisa nyedhiyani lemah humus-sugih, cocok kanggo suryo srengenge.

  • Hoya Bella Variegated in

    Hoya Bella Variegated ing

    Sifat pertumbuhan lan cara konservasi Hoya Bella

    Gampang kanggo njaga lan seneng lingkungan sing lembab lan anget.Ing wektu ngembang tunas, kudu menehi perhatian kanggo njaga kelembapan lemah lan nambah kelembapan udara.Ora duwe syarat dhuwur kanggo cahya lan bisa ngidinke iyub-iyub utawa langsung suryo srengenge.Cocok kanggo scattering cahya, setengah iyub-iyub tanduran lingkungan, supaya srengenge langsung, panas kudu iyub-iyub ventilation.Bisa Applied kanggo paling umum kembang tanduran lemah.Proporsi partikel ora luwih saka setengah.Iku seneng dampness, nanging ngindari akumulasi banyu, kang gampang kanggo nimbulaké ROOT rot. Suhu cocok kanggo wutah saka Pelagea punika 18 ~ 28 ℃.Iku tahan panas nanging ora tahan garing.Ing wilayah lor, kudu dipindhah menyang kamar sing digawe panas nalika musim dingin.

  • Hoya macrophylla variegata In

    Hoya macrophylla variegata ing

    Suhu paling luweh kanggo wutah yaiku 15 ~ 28 ℃, lan tuwuh kanthi apik ing suhu dhuwur.Ing mangsa, kudu dormancy ing lingkungan kadhemen lan rada garing, lan suhu overwintering kudu katahan ndhuwur 10 ℃.

  • Succulent Plant Hoya Phuwuaensis

    Tanaman Sukulen Hoya Phuwuaensis

    Hoya seneng nyebarake cahya, setengah iyub-iyub lingkungan, supaya cahya srengenge, malah yen perlu kuwat iradiasi cahya, panas uga kudu iyub-iyub, nyegah cahya kuwat langsung sunburn godhong.Nanging yen long-term diselehake ing baris cahya Panggonan ora cukup, iku ora gampang kanggo kembang utawa werna cahya.Akeh anggrek ora Hardy lan tuwuh uga ing kahanan suhu dhuwur, nanging cekungan lemah ngirim supaya banyu, ing mangsa panas lan Autumn mangsa suhu dhuwur, mbanyoni kudu cukup, ndeleng garing ndeleng udan, nambah online Kelembapan iku kondusif kanggo wutah.Nanging, ing mangsa, kadhemen-tahan spesies kudu mlaku terisolasi utawa langsung dipindhah menyang kamar, supaya kadhemen gawe piala disebabake Mudhun godhong, serius utawa pati tanduran kabèh.

  • Hoya Callistophylla

    Hoya Callistophylla

    Godhong anggrek globular pucet gedhe, ijo, lanset, puncak acuminate, pangkal tumpul, vena menonjol, tekstur kulit semangka.

  • Succulent Plant Hoya kerrii var.

    Tanduran Succulent Hoya kerrii var.

    Cocog kanggo tuwuh ing alas pinus sing kurang, biasane luwih umum ing wilayah tropis, kaya iklim sing anget lan lembab, lan ora bisa nampa cahya langsung, saengga cocok kanggo tuwuh ing wilayah iki. Rintangan kadhemen tanduran ora kuwat, lan bisa suhu ora luwih murah tinimbang 5 ℃ ing mangsa.Mulane, manungsa waé kudu mbayar kanggo pangayoman kadhemen lan anget nalika breeding ing ngarep.