Lithops

  • Lithop Conophytum Vanzylii

    Lithop Conophytum Vanzylii

    Conophytum Vanzylii ditagih perennial succulent, utawa suda kanggo timbangan, asring tanpa stipules.Stang cendhak lan asring siro.Metamorfosis rwaning daging hypertrophic, loro bêsik ngelawan serikat dadi conthong kuwalik.Maneka warna liyane, saben duwe ciri.

     

    Conophytum Vanzylii kembang biseksual, rapi, tunggal, utawa axillary dichotomous cymes utawa terminal siji cabang cymes, perianth 1 whorled, saka 4 kanggo 5 dipisahake utawa digabungake leathery, sepals ijo.

     

    Benang sari Sejatine 5, nanging asring dipérang dadi akeh, paling njaba asring resik lan petal-kaya, filamen dipisahake utawa disintesis menyang bundel, utawa basa dadi monomer; Pistil Sejatine dening 3 ~ 5 carpels united, ovarium unggul utawa rodok olo, 1 ~ 5 kamar ( sok-sok nganti 20).Ovules akeh, langka, kuwalik utawa mlengkung ing saben kamar.Kapsul utawa berry.

     

    Conophytum Vanzylii tutuk awak lemu, tutuk abang, 3 ~ 4 taun kembang watu Autumn saka longkangan ing tengah ngelawan godhong metu kuning, putih, Jambon lan werna liyane kembang, kembang siji bisa mbukak 3 ~ 7 dina. padha Bloom, kembang meh nutupi kabèh tanduran lan banget alus.Lan sawise sawetara taun sawetara varieties bakal dipisahake dadi kelompok.

  • Lithop Green Ophthalmophyllum Friedrichiae

    Lithop Green Ophthalmophyllum Friedrichiae

    Jinis Tetuwuhan : Tetuwuhan Alami
    Macem-macem: Lithops
    Atribut: Mini succulent Godhong daging
    Wangun Tetuwuhan: Cone kuwalik Bentuk kerikil
    Fitur: tahan garing
    Umur: Gampang dikembangake

  • Lithop Pleiospilos Royal Flush

    Lithop Pleiospilos Royal Flush

    Jinis Tetuwuhan : Tetuwuhan Alami
    Macem-macem: Lithops
    Atribut: Mini succulent Godhong daging
    Wangun Tetuwuhan: Cone kuwalik Bentuk kerikil
    Fitur: tahan garing
    Umur: Gampang dikembangake

  • Succulent Plant Lithop “Golf”

    Tanduran Succulent Lithop "Golf"

    Jinis Tetuwuhan : Tetuwuhan Alami
    Macem-macem: Lithops
    Atribut: Mini succulent Godhong daging
    Wangun Tetuwuhan: Cone kuwalik Bentuk kerikil
    Fitur: tahan garing
    Umur: Gampang dikembangake

  • Succulent Plant Lithop L. hookeri

    Tanduran Sukulen Lithop L. hookeri

    Jinis Tetuwuhan : Tetuwuhan Alami
    Macem-macem: Lithops
    Atribut: Mini succulent Godhong daging
    Wangun Tetuwuhan: Cone kuwalik Bentuk kerikil
    Fitur: tahan garing
    Umur: Gampang dikembangake

  • Lithop Pink Conophytum Burgeri

    Lithop Pink Conophytum Burgeri

    Jinis Tetuwuhan : Tetuwuhan Alami
    Macem-macem: Lithops
    Atribut: Mini succulent Godhong daging
    Wangun Tetuwuhan: Cone kuwalik Bentuk kerikil
    Fitur: tahan garing
    Umur: Gampang dikembangake

  • Succulent Plant Lithop “Biscuits”

    Succulent Plant Lithop "Biskuit"

    Jinis Tetuwuhan : Tetuwuhan Alami
    Macem-macem: Lithops
    Atribut: Mini succulent Godhong daging
    Wangun Tetuwuhan: Cone kuwalik Bentuk kerikil
    Fitur: tahan garing
    Umur: Gampang dikembangake

  • Lithop Plant mix color L. lesliei

    Lithop Tanduran campuran werna L. lesliei

    Jinis Tetuwuhan : Tetuwuhan Alami
    Macem-macem: Lithops
    Atribut: Mini succulent Godhong daging
    Wangun Tetuwuhan: Cone kuwalik Bentuk kerikil
    Fitur: tahan garing
    Umur: Gampang dikembangake

  • Lithop Plant aucampiae L. Bol.

    Tanduran Lithop aucampiae L. Bol.

    Aucampiae L. Bol.iku jenis pakulinan luwih kuat ing genus lithophilia, lan dormancy ora ketok ing mangsa panas.Sun wheel jade seneng mangsa anget lan iklim panas kelangan, anget lingkungan garing lan panas.Aja wedi suhu kurang, supaya kuwat. cahya.Kaya Sunshine lengkap, suhu cocok kanggo wutah saka 10 ~ 30 ℃. Cocog kanggo wutah ing ngeculke Neutral Sandy loam.Two mangsa mangsa lan panas elinga kanggo ngurangi jumbuh kanggo Kelembapan conduce molting.

     

    aucampiae L. Bol.kaya Sunshine, suhu wutah punika 20 ℃ a 24 ℃, spring lan Autumn mangsa kudu diselehake ing loteng kidul utawa windowsill budidoyo, ing wektu iki sawijining wutah flourishing periode, kudu diwutahake saben 3-5 dina 1 kaping banyu, ningkataké wutah lan ngembang.Aturan wutah saka kembang watu iku wiwit tuwuh antarane Maret lan April, nundha wutah ing mangsa suhu dhuwur, lumebu ing periode dormant ing mangsa panas, terus kanggo tuwuh lan mekar sawise Autumn kelangan, lan mlebu. periode overwintering sawise kembang luntur.[1]

     

    Ambruk lan sunting area distribusi bagean iki

  • Lithops Plant Kikusiyo Giyoku

    Tanduran Lithops Kikusiyo Giyoku

    Jinis Tetuwuhan : Tetuwuhan Alami
    Macem-macem: Lithops
    Atribut: Mini succulent Godhong daging
    Wujud Tetuwuhan: Wujud kerikil
    Fitur: tahan garing
    Umur: Gampang dikembangake

  • Lithops Plant Pleiospilos Royal Flush

    Tanduran Lithops Pleiospilos Royal Flush

    Pleiospilos Royal Flush ing dormancy panas, wutah mangsa liyane, Pleiospilos Royal Flush peeling periode bakal maneh, bisa nyebar ing saindhenging mangsa akeh, periode peeling kudu ketemu liyane Sunshine, kurang banyu, nanging uga ati-ati ora sunburn, jade kaisar abang. desquamate ing njaba kulit lawas garing alon-alon, nutrisi sing diwenehake kanggo tanduran anyar, godhong tanduran anyar lan lading lawas bisa tuwuh bebarengan.

    Pleiospilos Royal Flush materi tanduran utamané permeable lan breathable, Pleiospilos Royal Flush ora tahan srengenge, panas kudu sunshade, Pleiospilos Royal Flush periode peeling bisa nglacak banyu cocok, macem-macem iki biasane garing sumber banyu, mbanyoni ora dipping basin. shading panas, diselehake ing padhang lan ventilated cahya kasebar, panas bakal tilak utawa kabeh Cut mati banyu, liyane bakal rotten, Pleiospilos Royal Flush ing mangsa panas utawa ora gampang kanggo njupuk care saka, banyu sethitik rotten.The kabèh panas tanpa banyu, careless uga gampang garing.Nalika suhu mudhun ing musim gugur, pasokan banyu bisa dipulihake, langkah demi langkah.Yen tanduran kebak, ora perlu diisi maneh.Yen ditemokake rada dispiriting, bisa langsung diisi maneh. Ing mangsa, suhu banget kurang lan frostbite kudu nyingkiri.Ora ana masalah nalika lemah garing ing nol derajat Celsius. Bedane antarane sisih lor lan kidul relatif gedhe, kanca kembang kanggo cultivate miturut lingkungan dhewe, reproduksi jade kaisar abang bisa sown, kanca kembang kudu mbayar manungsa waé kanggo. kulit jade kaisar abang banyu lancip, luwih tahan kanggo srengenge oh, kembang kanca ora mbayar manungsa waé kanggo sunburn.

  • Succulent plant Lithops Olivacea

    Tanduran Succulent Lithops Olivacea

    Iki minangka succulent tanpa batang lan perennial kanthi sepasang godhong plump sing katon kaya watu nalika ora ana kembang sing dawane nganti 25mm lan ambane 18mm ing celah.Spesies iki mbentuk rumpun gedhe banget, asring kanthi 30 utawa luwih endhas.Jendhela kasebut ijo zaitun utawa ijo abu-abu;sisih werna abu-abu kadhangkala tinged ijo-kuning, kadhangkala cetha purplish.Jendhela kasebut nduweni ciri sing luwih cilik tinimbang circumference paling gedhe saka kepala.

     

    Ing tetanduran sing diklumpukake jendhela asring flattened lan kusam coklat-ijo, nanging ing budidoyo jendhela tansah ijo lan cembung.Ing sawetara tetanduran pulo ora ana (var. maculata) nanging ing liyane bisa nganti 16 pulo.Pinggir jendhela mung rada denticulate ing sawetara tetanduran, dene ing liyane pinggiran cetha denticulate.Kembang kasebut kuning, nganti diameter 30mm, 5-merous.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2