Kabar

  • A list of some succulents that are prone to die in the summer
    Wektu kirim: Jun-27-2022

    Kesulitan succulents ing dhaptar iki kanggo urip ing musim panas kanthi aman sebanding karo jumlah dina ing mangsa panas lan suhu rata-rata.Musim panas luwih suwe lan suhu sing luwih dhuwur, succulents luwih angel kanggo urip 1. Jari bayi. Pungkasane umume ing musim panas yaiku ...Waca liyane»

  • Advantages and disadvantages of tissue culture seedling production
    Wektu kirim: Mei-07-2022

    kauntungan 1.Reproduksi asèksual bisa.Kanggo sawetara tanduran sing angel ngasilake aseksual ing produksi, utawa tanduran sing ora bisa direproduksi kanthi aseksual, akeh tunas vegetatif bisa dipikolehi ing wektu sing cendhak ing kahanan khusus kultur jaringan.Ti...Waca liyane»

  • Why does succulent die after being exposed to the rain
    Wektu kirim: Apr-11-2022

    Sedhela maneh bakal musim udan.Babagan pitakonan apa succulents bisa udan ing udan, sawetara penyayang succulents mbokmenawa bakal miwiti ngrembug.Sawetara succulents ora mati sanajan asring udan, dene liyane mati sawise udan Umume telung cara kanggo succulents ...Waca liyane»

  • Why do succulents grow aerial roots
    Wektu kirim: Apr-06-2022

    Sejatine apik yen succulents bisa tuwuh oyod aerial, amarga duwe oyod aerial tegese bakal urip, lan sawetara sing ora tuwuh oyod ae wis cepet mati, alon-alon ilang godhong, garing lan mati.Succulents tuwuh oyod aerial sejatine cara pilihan ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Mar-25-2022

    1.Kanggo succulents, ngembang ora mung gumantung ing gizi, nanging uga ing cahya, prabédan suhu, lan malah apa periode dormancy apik utawa ora.Nanging, Sejatine ora ana taboos kanggo succulents ing genus Echeveria, anggere padha ora leggy, gizi Cukup, iku seneng banget ...Waca liyane»

  • How to Harvest Succulent Seeds
    Wektu kirim: Mar-25-2022

    Musim semi minangka musim sing apik kanggo succulents kanggo polinasi lan panen wiji, banjur sampeyan bisa nyebar kanthi seneng.Tingkat germination saka wiji succulent seger meh 100%.Nanging prekara ing ndhuwur yaiku succulents kudu mekar, lan kudu luwih saka siji sing mekar.Apa succulents angel mekar ...Waca liyane»

  • Why do succulents turn green in summer
    Wektu kirim: Mar-11-2022

    Akeh wong ora duwe pilihan nanging kudu ditindakake supaya succulents dadi ijo nalika musim panas.Napa succulents dadi ijo nalika musim panas?Umume wong ngerti sebabe, yaiku, suhu dhuwur, sibuk nglindhungi urip, lan kurang cahya.Alasan penting yaiku ...Waca liyane»

  • Do succulents need fertilization?
    Wektu kirim: Feb-24-2022

    Musim semi wis teka, lan musim ngembang succulent wis teka, lan sampeyan kudu ngerti babagan pupuk succulent.Apa succulents mbutuhake pupuk?Sebagéan gedhé succulents tuwuh ing panggonan sing lemahé kurang.Umume, kandungan nutrisi ing lemah sing digunakake kanggo tanduran omah cukup kanggo nyup...Waca liyane»

  • Can succulents purify indoor air?
    Wektu kirim: Jan-17-2022

    Polusi udara njero ruangan biasane ana telung aspek, siji yaiku partikel partikel kayata PM2.5, liyane polusi gas kayata formaldehida, lan liyane polusi mikroba kayata bakteri lan virus.Biasane, tanduran ngresiki hawa utamane ngrujuk marang polusi gas kayata formaldehida, lan rencana ...Waca liyane»

  • How to clean succulents
    Wektu kirim: Jan-07-2022

    Penampilan succulents sing apik lan resik minangka salah sawijining sebab kenapa akeh sing seneng.Nanging ora preduli manawa tanduran kasebut dijaga ing njero ruangan utawa ing njaba, ora ana jaminan manawa tanduran kasebut mesthi resik lan ora ana bledug.Mbanyoni, udan, angin, goresan, lan obah pot ora bakal ...Waca liyane»

  • Echeveria’Flamenco’: a succulent plant of the genus Cephalonia, a hybird of: E. pulidonis  and E. longissima var. brachyantha,
    Wektu kirim: Dec-29-2021

    Iku macem-macem ukuran cilik lan medium, tanduran iki wangun kursi lotus, godhong ovate, rada kandel, ngarep godhong relatif rata, mburi godhong wangun busur, pucuk godhong. rada mlengkung, pucuking godhong landhep, godhonge alus lan ijo...Waca liyane»

  • Steps of aseptic operation.
    Wektu kirim: Nov-16-2021

    1. Fumigate kamar inokulasi karo formaldehida 4 jam sadurunge inokulasi, lan nguripake lampu ultraviolet ing kanggo sterilization;2. 20 menit sadurunge inokulasi, nguripake penggemar bangku sing resik lan lampu ultraviolet ing panggung;3....Waca liyane»

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2