Kabar

  • Salah sawijining sebab kenapa succulents berjuang kanggo urip ing musim panas kanthi cara sing sehat yaiku kelembapan sing dhuwur banget.
    Wektu kirim: Jul-26-2023

    Kaya sing wis dingerteni, umume tanduran succulent ora seneng banget nalika musim panas, lan alasan utamane yaiku suhu sing dhuwur.Alasan liya, bisa uga, yaiku kelembapan sing dhuwur.Kelembapan sing dhuwur ora cocog kanggo urip succulent, kaya sing dingerteni wong akeh.Sawise kabeh, umume succulents asale saka ...Waca liyane»

  • Konfigurasi lemah kanggo succulents
    Wektu kirim: Jun-08-2023

    1: Siapke alat tanduran, pot, ahli nutrisi, lsp. Yen bisa, sampeyan bisa nyiyapake sawetara ceramsite lan watu paving.2: Siapke pot kembang, lan yen bisa, nyebar lapisan ceramsite ing ngisor pisanan, kang bisa njamin permeabilitas online, lan iku ora gampang kanggo daging kanggo nglumpukake banyu a...Waca liyane»

  • Nalika mirsani kupu-kupu fluttering ing taman succulent, iku wektu kanggo nimbang opsi medicinal.
    Wektu kirim: Mei-24-2023

    Kanthi wiwitan musim panas, suhu saya mundhak lan uga dadi musim ngembang kupu-kupu.Larva kupu-kupu putih cilik lan Tongeia hainani wis diamati kanggo mangan tanduran succulent, kanthi preferensi khusus kanggo spesies sing terakhir.Gambar loro ing ngisor iki kalebu gambar cilik ...Waca liyane»

  • Apa succulents mbutuhake trimming oyod nalika repotting?
    Wektu kirim: Mei-12-2023

    Nalika repotting succulents, bisa uga perlu kanggo motong werna gumantung ing kahanan beda.Yen succulent wis ditandur ing wektu cendhak lan tuwuh apik, kayata rong nganti telung sasi utawa kurang saka setengah taun, ora perlu ngganti lemah.Disaranake kanggo ...Waca liyane»

  • Napa godhong succulent teka ing macem-macem ukuran
    Wektu kirim: Apr-28-2023

    Musim semi minangka musim pembaharuan lan pertumbuhan, lan iki uga ditrapake kanggo succulents.Yen sampeyan duwe succulents sing wis ngalami tantangan, sampeyan bisa uga sok dong mirsani yen godhong ing tanduran sing padha beda-beda ukurane, kanthi godhong sing luwih tuwa luwih cilik lan sing luwih anyar luwih gedhe.Fenomena iki bisa dingerteni ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Apr-12-2023

    Lotus palm genus ing kulawarga Sedum Gampang kanggo njaga lan reproduksi uga Cotyledon orbiculata var.oblonga 'Macrantha' lukisan tinta Aeonium Iki minangka turunan saka Aeonium arboreum var primitif.arboreum sawise busuk ireng Aeonium arboreum 'Velour European̵...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Mar-23-2023

    Kembang teratai "Gedhe, siji sirah, watu" ora gampang pop, sanajan padha pop, bakal mbentuk sirah utama plus wangun sirah sisih.Lan milih inti bisa ngatasi masalah iki kanthi apik, mbentuk klompok buket kanthi ukuran seragam pisanan ·: Persiapan awal (kunci kanggo apa ...Waca liyane»

  • Aeonium Ice warrior variegata: Penemuan lan proses nurturing
    wektu Post: Mar-02-2023

    Aeonium Ice warrior variegata: Penemuan lan proses asuhan Jeneng: Aeonium Ice warrior variegata Wong tuwa wadon: Aeonium Ice warrior Ditemokake dening: Pemilik griya ijo ing Shandong China Breeder: Xiao Fei saka omah kaca Oni Wektu pengasuhan: ing 2021 Karakteristik tanduran: Awak utama cerah kuning, t...Waca liyane»

  • Succulents marmer echeveria echo
    Wektu kirim: Feb-15-2023

    Succulents marmer echeveria echo Echo, kalebu Echeveria, Crassulaceae.Tanduran kasebut bentuke roset lan nyebar.Godhongé dawa lan ovate lan kandel.Ing sisih mburi godhong ana segi telu lan protruding.Sisih ngarep godhong ana segi telu lan landhep.Area gedhe saka sped getih ...Waca liyane»

  • Echeveria elegans 'alba kaya jeli
    Wektu kirim: Feb-06-2023

    Echeveria elegans'alba', kalebu kulawarga Echeveria elegans, Crassulaceae.Godhongé bentuke sendok, kandel, bentuk roset ing bunder sing padhet, rada dibungkus, ijo nganti putih, kanthi pucuk sing cendhak, lan tanduran kasebut nduweni rasa bungkus lan transparan sing kuat nalika ...Waca liyane»

  • Carane nyimpen succulents ing cuaca panas
    Wektu kirim: Jan-12-2023

    Tansah ventilasi Ventilasi terus-terusan ing mangsa panas penting banget kanggo kaslametan normal succulents.Fungsi utama ventilasi yaiku kanthi cepet nguap keluwihan banyu ing pot succulent, supaya akumulasi banyu, lan ing wektu sing padha supaya rot ROOT disebabake lingkungan lembab lan panas ...Waca liyane»

  • Napa kahanan succulents dadi luwih elek sawise ngembang
    Wektu kirim: Jan-02-2023

    Sawise ngembang, ana rong alasan utama kanggo ngrusak succulent.1. Mangsa kanggo succulents kanggo Bloom umume ing pungkasan spring lan awal mangsa panas.Ana akeh udan ing musim semi, lan cahya ing sawetara wilayah bisa uga ora apik.Panas ing cedhak musim panas lan bisa uga dipengini.Ev...Waca liyane»

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3