Tanduran Succulent Echeveria 'Cinta Murni'

Katrangan singkat:

Tanduran Succulent Echeveria 'Cinta Murni', roset tanduran, rada dibungkus, godhong oval, lemak, rata lan rada cekung sisih ngarep godhong, mburi godhong busur cembung, kekandelan pinggir godhong, ngarep tumpul pucuk cendhak, bubuk lapisan godhong. , cahya ijo, tip abang, metu saka negara ngarepe rwaning pink, tanduran tender koyo.


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan