Tanduran Succulent Haworthia Tian Shu

Katrangan singkat:

Jinis Tetuwuhan : Tetuwuhan Alami
Macem-macem: Haworthia
Atribut: godhong atos godhong alus Godhong sclerophyte asring bintik putih, succulent
utawa nodules menyang strips (belang); Godhong alus godhong succulent transparent
Wujud Tetuwuhan : Wujud watu
Fitur: tahan garing
Umur: Gampang dikembangake


Detail Produk

Tag produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan