Tanduran Succulent Hoya lacunose SP

Katrangan singkat:

Climbing semi-shrubs, werna nesu ing simpul;Kabèhé tanduran iku glabrous kajaba lumahing njero corolla. Godhong ovate utawa ovate-lanceolate, dawane 3-4,5 cm lan ambane 1,5 cm, apikal acuminate, basa cuneate kanggo bunder, lacunar ing loro. lumahing nalika garing, pinggiran conspicuously recurved;Vena tengah munggah, vena lateral ora ketok;Petiole 5-10 mm dawa, apikal kelenjar tufted inconspicuous.Peduncle sawetara 1 cm luwih dawa saka godhong;Calyx lobus ovate, tumpul;Corolla ca.5 mm ing diameteripun, pilose lumahing njero; Aksesori corolla lobus ovate, sungu njero mbentuk ovate lan obtuse lobus, dumunung ing antera; serbuk sari subobovate massa, 0,5 mm dawa. Folikel lanceolate, 5-7 cm dawa, apeks acuminate; Wiji apikal. nganggo klambi wiji sutra putih


Detail Produk

Tag produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan