grilles jendhela

Katrangan singkat:

Kisi-kisi jendela,Budaya jaringan tunas-kultur jaringan tanduran yaiku teknologi budaya aseptik tanduran, sing adhedhasar teori yen sel tanduran totipoten, nggunakake organ tanduran in vitro (kayata oyod, batang, godhong, pucuk pucuk, kembang, woh-wohan, lsp. .) jaringan (kayata lapisan mbentuk, epidermis, korteks, sel empedu, endosperma, lan liya-liyane) utawa sel (kayata makrospora, mikrospora, sel somatik, lan liya-liyane) lan protoplas, ing medium kultur buatan sing steril lan cocok lan kahanan buatan kayata minangka cahya lan suhu, bisa ngindhuksi callus, tunas adventitious, werna adventitious, lan pungkasanipun mbentuk tanduran lengkap.


Detail Produk

Tag produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan